SEIKO Optical ima u ponudi vrhunske proizvode iznimne kvalitete po pristupačnim cijenama. Ova inovativna firma visoke tehnologije je patentirala najmoderniju tehnologiju za proizvodnju naočalnih leća, dok sve okvire proizvodi od najkvalitetnijeg titana.

Essilor optika d.o.o. kao hrvatska podružnica Essilor International djeluje u Republici Hrvatskoj od 1999. god. te je već nekoliko godina vodeća na tržištu u prodaji naočalnih leća prvenstveno CR (organske leće) i optičke opreme.
Sa svojih trenutno 20 uposlenih u uredu u Zagrebu,​ Essilor optika d.o.o. kontinuirano se zalaže da cijelom tržištu i svim zainteresiranim građanima a posebno kupcima naših proizvoda, a sukladno Essilorovoj globalnoj krilatici "Vidjeti svijet bolje"  ponudi i dodatne informacije o naočalnim lećama.
Naime, pored činjenice da preko 80% informacija koje primamo iz "vanjskog svijeta" dolazi kroz osjetilo vida (oko), što naravno samo po sebi govori o jako velikoj važnosti tog organa ljudskog tijela, dodatno smatramo obvezom u Essiloru stalno educirati tržište. Želimo upozoriti na važnost odabira kvalitetnih naočalnih leća, kako za djecu tako i za odrasle Naočale koje će osim estetskog kriterija i ugode nošenja donijeti i zaštitu od štetnog UV zračenja koje može uzrokovati oštećenja i bolesti oka.​​

Naših 138 godina iskustva znači da ćemo točno znati što Vaši klijenti očekuju od Rodenstock leća: savršen vid i izvrsnu zaštitu. Rodenstock leće su iznimne kvalitete, a karakterizira ih dugi život i izvrsna svojstva čišćenja. Sada, zahvaljujući novoj tehnologiji visokotehnoloških premaza, one su također dva puta otpornije na grebanje od konvencionalnih leća s AR premazom.