O nama

Očna optika i optimetrija OPTOTIP nalazi se u samom centru grada Siska na adresi S. i A. Radića 1. Misija i vizija očne optike i optometrije OPTPOTIP je omugućavanje kristalno čistog pogleda na svijet svojim klijentima.

Svi zaposlenici naše optike su profesionalci s stručnom optičarskom naobrazbom i dugogodišnjim iskustvom. Tamara Skočić - bacc. ing. opt., Marijana Novljaković – majstor očni optičar i Antonela Smrečki-tehničar za očnu optiku. Vrhunski radni strojevi i pomagala za mjerenje vidne oštrine uz stručno radno osoblje garancija su kvalitetne izrade vaših naočala.

Iz naše ponude možete odabrati preko 1500 modela dioptrijskih i sunčanih naočala renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Ray Ban, Police, Diesel, Persol i mnogi drugi. Suradnja koju smo ostvarili s proizvođačima naočalnih leća kao što su Seiko, Essilor i Rodenstock i Seiko garancija su najkvalitetnijih i najpreciznijih naočalnih leća koje vam možemo osigurati, a koje su trenutno prisutne na tržištu. 

 

Naša kompletna ponuda obuhvaća:

-mjerenje oštrine vida

-stučnu pomoć pri odabiru okvira i kvalitetnih naočalnih leća

-kvalitetnu izradu i servis vaših naočala

-kontaktne leće renomiranih proizvođača

-otopine za održavanje kontaktnih leća

-velik izbor dioptrijskih i sunčanih naočala poznatih svjetskih brandova

-kompjutorsku provjeru oštrine vida

-kompjutorsku izradu naočala

 

Naše stručno i educirano osoblje jamči:

-kvalitetnu i brzu izradu

-rješenje problema vida vezanih uz vaše potrebe

-ljubaznost, profesionalnost i korektnost usluge

 

Opcije plaćanja su: gotovina, sindikalna prodaja, kartice: Amex do 12 mj bez kamata, Diners Card do 12 mj bez kamata. Mogućnost plaćanja do 12 rata bez kamata maestro i mastercard karticom Zagrebačke banke, PBZ-a i Erste banke.